Hoekbank of bankstel kopen? het was nog nooit zo eenvoudig….

√ Gratis proefzitten bij u thuisLandelijke stoffen hoekbank Bloomsbury

Het grote verschil tussen Sofa@Home en andere webshops is dat ieder meubel uit onze collectie gedemonstreerd wordt en vergezeld gaat van een professioneel advies van een ervaren interieuradviseur, gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Van iedere fauteuil, loveseat, bankstel of hoekbank uit de collectie van Sofa@Home bevindt zich minimaal één zitting in onze speciaal ingerichte demo-wagen. In de bank die u op onze website uitkiest kunt u dan ook op afspraak lekker proefzitten, gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

√ Interieur advies op locatie

Er is niets moeilijker dan een bank uitzoeken in een winkel. Past de bank of hoekbank wel in de betreffende hoek van de kamer en hoe zal hij staan? Onze adviseurs kunnen u op eenvoudige wijze demonstreren hoe het betreffende bankstel of fauteuil komt te staan. Zo weet u precies hoeveel ruimte een bank inneemt en hoeveel ruimte er over blijft voor uw andere meubels.

√ Altijd de juiste stof voor uw hoekbank of bankstel  hoekbank Soho in U-opstelling

Een grote onzekerheid bij de aanschaf van een (hoek) bank of fauteuil is de kleur en het materiaal. Banken van vele duizenden euro’s worden vaak gekozen aan de hand van een kleurstaal van enkele vierkante centimeters. De stofstalen van Sofa@Home zijn groot en kunnen samen met de interieuradviseurs van Sofa@Home thuis bekeken worden en afgestemd worden op de rest van uw interieur. Op deze manier kan een eenvoudige match gemaakt worden met bijvoorbeeld uw gordijnen, tapijt of houten vloer.

√ Thuis opgemeten, (semi) maatwerk voor uw hoekbank of bankstel

Niet alleen de afmetingen van de muur waartegen uw bankstel komt te staan spelen een rol, maar de gehele inrichting van uw kamer is bepalend voor de juiste keuze bij de aanschaf van een bankstel of hoekbank. U kunt er van op aan dat u van Sofa@Home het juiste advies krijg, waardoor de nieuwe bank, maar ook uw bestaande meubelen het best tot zijn recht komen in de kamer.

√ Gratis omruil garantie Hoekbank Maxwell 1

Niet goed? Nieuwe bank! Heeft u ondanks het proefzitten, het thuis bekijken van de stalen of het uitgebreide advies nog de verkeerde keuze gemaakt? Geen probleem, dan ruilt Sofa@Home de bank gewoon om voor een andere. Lees hier meer over de voorwaarden van de gratis omruil garantie.